Management.com.ua  

Соціальна реклама в Україні: те, що зачіпає за живе

31, Липень
2014

Соціальна реклама у цей надтяжкий для нашої країни час набуває неабиякого значення. Адже вона несе ключові послання, навколо яких об’єднуються наші думки і сподівання, та зачіпає за живе. І варто відзначити, що саме зараз в Україні з’являються дійсно потужні проекти.

GoodMedia Prodaction на замовлення 1+1 створили соціальний ролик “Аеропорт. Повертайтеся живими!”. Зворушливий ролик спрямований на підтримку українських військовослужбовців, які виконують завдання у зоні АТО.

Компанія “Озон-М’юзік” зняла ролик для підтримки соціального проекту “Я допомагаю дітям” благодійного фонду “Патріот Запоріжжя”. Соціальний ролик “Dreams” показує емоцію дитини, яка, незважаючи ні на що, має мрію…

Ще одна соціальна ініціатива присвячена підтримці українській армії. Цього разу відзначилася команда телеканалу СТБ. Зйомки проходили у військовій частині смт. Десна під керівництвом головного режисера Олени Захарчук (проекти “Х-фактор”, “Україна має талант”). У масових сценах соціальної реклами задіяні солдати, які проходять строкову службу, і справжня військова техніка.


Кількість переглядів: 3527

Догори