Management.com.ua  

Samsung висміяв «прикутих до розеток» користувачів iPhone

10, Липень
2014

Компанія Samsung випустила рекламний ролик смартфона Galaxy S5, де висміяла користувачів iPhone, які постійно «сидять на зарядці». Дія відео відбувається в аеропорту, де всі люди, що знаходяться в його залі очікування, діляться на користувачів Samsung Galaxy S5 і користувачів iPhone 5s.

Власники техніки Apple зображені «прикутими до розеток»: вони змушені постійно заряджати свої смартфони, жертвуючи зручністю, можливістю нормально поїсти і потрапляючи в постійні незручні ситуації за участю місцевих прибиральників.

За допомогою нового ролика Samsung демонструє не лише більш ємну батарею Galaxy S5, а й можливість її «гарячої» заміни, а також спеціальний програмний режим енергозбереження. Користувачів 5s у рекламі називають «wall-huggers» («прилиплими до стінок»), цитуючи вислів генерального директора Blackberry про шанувальників Apple.

Новий ролик став частиною провокаційної рекламної кампанії «The Next Big Thing Is Here», що, як повідомили юристи Samsung на початку квітня під час чергового патентного розгляду між двома гігантами, дуже сильно дратує віце-президента Apple з маркетингу Філа Шиллера.

Востаннє до прямого порівняння з Apple Samsung вдавався в квітні, коли випустив ролик, що розповідає про переваги камери і екрану Galaxy S5 перед конкурентом.

У своїй новій рекламі компанія Samsung перевернула з ніг на голову розхожий стереотип, про те, що користувачі Android змушені дуже часто заряджати свої смартфони. На практиці корейському гігантові вдалося вирішити цю проблему за допомогою екстенсивних методів: обсяг встановленої в Galaxy S5 батареї становить 2800 мікроампер-годин (це майже половина від аналогічного показника MacBook Air), тоді як у випадку з 5s йдеться лише про 1440 мікроампер-годин.

Джерело: Sostav.ua


Кількість переглядів: 1762

Догори