Management.com.ua  

Феєричне повернення малюків Evian

23, Квітень
2013

Evian зняла продовження свого легендарного ролика з танцюючими малюками, що навіть потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найуспішніше рекламне відео (на даний момент більше 65 млн. переглядів). Нова рекламна кампанія «Baby & Me», створена французьким агентством ВЕТС, покликана в черговий раз показати, що для Evian молодість є універсальною і позитивною цінністю, яка притаманна кожному з нас незалежно від віку.

Офіційна прем’єра ролика відбулася 21-го квітня. Наразі кількість переглядів ролика на Youtube вже перевищує 20 млн. Другим елементом рекламної кампанії Evian стане мобільний додаток «Baby & Me», який дозволить побачити своє дитяче відображення. Для того, щоб отримати свій дитячий портрет, користувач повинен сфотографуватися або завантажити фото іншої людини, після чого додаток обробить оригінал і перетворить його в образ дитини завдяки сучасному програмному забезпеченню, що розпізнає обличчя.

Окрім цього у Франції з’являться babybooths – фотобудки з аналогічною технологією, що підтримується Photomaton. Повеселитися в babybooths можна буде в Парижі і в Каннах під час міжнародного кінофестивалю.

Джерело: Adme.ru


Кількість переглядів: 1626

Догори