Management.com.ua  

Михайло Казінік про музику бізнесу

15, Квітень
2013

“Хто домінуючий герой казки «Червона Шапочка»?” – Це, здавалося б, зовсім несерйозне питання задає відомим бізнесменам і лідерам корпорацій Михайло Казінік. – “Червона Шапочка? Вовк? Ні, панове, безумовно – Бабуся. Адже як називається ціль проекту? Пиріжки – Бабусі”.

Михайло Казінік – особистість вельми непересічна. Він музикант, громадський діяч, всесвітньо відомий мистецтвознавець і музикознавець, професор Драматичного інституту Стокгольма і Вищої школи бізнесу Скандинавії, бізнес-консультант і письменник. Пан Казінік виробив авторську манеру спілкування зі слухачами – систему психологічного хвильового впливу: його концерти-лекції поєднують в собі елементи риторики, музики, поезії, філософії і театру. А розроблена Михайлом ідея «домінуючою побічної партії» є основою його практики бізнес-консультування.

Його лекції стали частиною ексклюзивної освіти для вищого керівного складу корпорацій Данії, Норвегії, Фінляндії та Швеції. Його концепцію перевірили на собі топ-менеджери Ericsson, Tetra Pak, Volvo, Skania, фінської енергетичної компанії Fortum і ряду найбільших банків.

Дивіться надзвичайно цікаве інтерв’ю з паном Казініком, де він торкається важливих речей, що впливають на наш бізнес, життя і внутрішню гармонію.


Кількість переглядів: 2363

Догори