Management.com.ua  

Драматична реклама готелів Shangri-La: “Це в нашій природі”

17, Червень
2010

Агентство Ogilvy & Mather Hong Kong запустило глобальну кампанію для мережі азійських готелів Shangri-La. Ціль кампанії – за допомогою досить незвичайних для цього бізнесу метафор та історій розповісти про філософію відносин готелів до своїх клієнтів і те, як вони бачать свою роботу.

Драматичний ролик, знятий найвідомішим режисером Бруно Авейлланом (Bruno Aveillan), взагалі не показує готелі й не говорить про те, які вони чудові. Дивовижно, але мережа азійських готелів рекламується через показ холодної пронизуючої зими, вітру, снігу, Гімалайських гір, самітності й безвихідності.

Кампанія проходить під слоганом «It’s In Our Nature» («Це в нашій природі»). Через природу Shangri-La й Ogilvy & Mather Hong Kong розповідають про те, як вони піклуються про клієнтів уже протягом 40 років. Це повідомлення було вибрано після тривалого дослідження, проведеного агентством серед співробітників, партнерів і гостей готелів. Дослідження виявило, що культура Shangri-La полягає в тому, щоб «приймати людей від усього серця й піклуватися про них, ніби про членів своєї родини».

Джерело: Adme.ru


Кількість переглядів: 2339

Догори